Gå till huvudinnehåll

Plandent & GHP i ny stor affär

Pressmeddelande från Plandent

GHP Specialisttandläkarna Nacka är landets största privata enhet för specialisttandvård. De har nu valt Plandent som leverantör i samband med sin stora nybyggnation i vårdhuset Curanten i Sickla.

Kliniken har utfört specialisttandvård med fokus på implantat och protetik i 35 år, och de ställer höga krav på utrustningen. De satsar stort på sina nya lokaler i Sickla där de flyttar in sin verksamhet under senare delen av 2020. Plandent kommer att leverera unitar och intraoral röntgen med sensorer till alla 13 behandlingsrum och samt en Planmeca Viso G7 CBCT-röntgen med kefalostat.


- Vi är väldigt glada över att få leverera Planmeca-utrustning till GHP Specialisttandläkarna Nacka. Det är en klinik med lång erfarenhet och hög kompetens, säger Petter Jeansson, försäljningschef för utrustning på Plandent AB.

För mer information, kontakta:

Petter Jeansson
Försäljningschef utrustning, Plandent
petter.jeansson@plandent.se
072 517 25 52

Daniel Andersson
VD, GHP Specialisttandläkarna
daniel.andersson@specialisttandlakarna.se
0703 88 74 60

Om GHP

GHP är en svensk sjukvårdskoncern som genom fokuserade kliniker bidrar till en högre kvalitet i vården och skattepengar som räcker längre. Vår filosofi, att den högsta kvaliteten uppnås genom specialisering, har lett till att vi idag har ca 20 kliniker inom olika specialistområden bara i Norden.

Kliniken GHP Specialisttandläkarna Nacka har funnits sedan 1984 och sysselsätter 40 anställda, däribland 12 tandtekniker vid ett eget tandtekniskt laboratorium. Vi har 35 års erfarenhet av implantatbehandlingar och har installerat mer än 32 000 fixturer på fler än 7 000 patienter.

www.ghp.se

Om Plandent

Plandent AB är marknadsledande helhetsleverantör i Sverige och förser tandvårdskliniker med högteknologisk utrustning från Planmeca samt ett mycket brett sortiment av kringutrustning, implantat och förbrukning från kända tillverkare, inklusive våra egna varumärken Orbis och Like.

Plandent hjälper till från idé till färdig klinik och erbjuder service, leasing, hyra samt digitala tjänster med egna plattformar. Plandent AB är en del av Planmeca Group – världens största privatägda företag i dentalbranschen. Vi skapar en bättre vardag för svensk tandvård