Gå till huvudinnehåll

Våra egna prisvärda produkter

Sortimentet med våra egna varumärken består av basprodukter som det är stor åtgång på och som alltid behövs på kliniken.

Attraktiva produkter till attraktiva priser

Orbis och Like är Plandents egna varumärke. Här hittar du ett brett utbud av de basprodukter du använder ofta och mycket på kliniken. Med Orbis kan du spara pengar utan att kompromissa med kvaliteten, och Like är ett bra lågpris­alternativ till produkter du använder varje dag.

orbis-like-logo.png

Ett flexibelt utbud

Vårt förbruknings­sortiment utvecklas varje dag och Orbis och Like-familjen växer stadigt. Vi tar oss alltid tid att kvalitetssäkra produkterna och vi jobbar ständigt för att göra dem bättre och utveckla nya för att möta alla klinikers olika behov.

Vi strävar mot att minimera användningen av förpacknings­material och att långsiktigt minska mängden avfall. Tack vare inköpsamarbeten i Plandent-gruppen har vi möjlighet att minska transporter genom färre mellanhänder samtidigt som vi kan erbjuda högkvalitativa produkter till ett lågt pris.

orbis-muggar-farg.jpg

Varför ska du välja våra egna varumärken?

  • Noggrant utvalda produkter.
  • Lågt pris med garanterad kvalitet.
  • Ett omfattande sortiment av basprodukter.

orbis-handskar-hjarta-1600x800.jpg

Orbis & Like - beställa produkter

Du beställer enkelt de produkter du vill ha här i vår webbshop.

Gå till webbshop

Kontakta oss

Vill du veta mer om vårt breda förbruknings­sortiment och hur vi kan hjälpa dig få en bättre vardag på kliniken? Hör av dig till våra specialister på förbrukning så berättar vi om vilka lösningar som passar just dig!

Hitta din kontaktperson