Gå till huvudinnehåll

Verkstad

Skicka enkelt in dina roterande instrument till vår verkstad för underhåll och reparationer.

Ta hand om dina roterande instrument!

Regelbunden service gör att din utrustning håller längre, och du slipper irriterande och kostnadssamma driftsstopp. Våra certifierade verkstadstekniker reparerar lågvarvsmotorer, turbiner, hand- och vinkelstycken

Vi reparerar de vanligaste fabrikaten: NSK, KaVo och W&H (ej kirurgiinstrument).

Vi utför inte service på EMS handstycken. Om du behöver service på EMS, vänligen kontakta EMS Nordic på: 08-89 91 02, info@ems-nordic.se

Beställ servicepåsar

Du måste vara inloggad för att skicka formuläret. Om du är inloggad och ändå inte kan skicka det, se till att "Do not track" inte är aktiverat i din webbläsares inställningar.

Skicka in dina instrument på service

Vi går igenom hela instrumentet, demonterar, rengör och smörjer alla ingående delar samt gör funktionskontroll och byter ut eventuella slitna delar. Om du vill så kontaktar vi dig innan en dyrare reparation för beslut om du vill slutföra reparationen, returnera instrumentet i befintligt skick eller uppgradera till ett nytt.

Glöm inte att använda ditt stämpelkort för att få din 10:e reparation gratis! Mer information hittar du längre ned på denna sida.

Viktigt! Om du vill bli uppringd och få ett kostnadsförslag innan vi påbörjar reparationen måste du lämna ett telefonnummer som vi kan nå dig på.

Snabb och smidig hantering

Du skickar smidigt in instrumenten du vill reparera i våra portofria servicepåsar. Och du får tillbaka instrumenten snabbt. Vi eftersträvar alltid att instrumenten ska lämna oss samma dag de inkommer. Om du passar på att skicka in instrumenten medan du är ledig en längre tid får du gärna meddela när du vill ha handinstrumenten i retur.

Ladda ner vår blankett för service- och reparationsbeställning (PDF-dokument, 107 kB) som du lägger in i servicepåsen tillsammans med dina instrument.

Kontakta vår verkstad via mejl: verkstad@plandent.se

Christian Svensson

Verkstadstekniker

Oscar Nilsson

Verkstadstekniker

Behöver du nya hand- och vinkelstycken?

Vi har roterande instrument för alla tänkbara behandlings­situationer.

Hos hittar du hand- och vinkel­stycken, turbiner samt kopplingar och ­motorer av högsta kvalitet.

Hitta dina hand- och vinkelstycken