Gå till huvudinnehåll

Servicetekniker Örebro

Servicetekniker till område Örebro

Är du ute efter en ny utmaning och vill arbeta som servicetekniker i en utvecklande miljö och framtidsbransch? Plandent söker en servicetekniker som kan stötta upp teamet och bidra till fortsatt framgång.

Varmt välkommen med din ansökan och CV!

sök-nu-knapp.png

Arbetsuppgifter

Våra servicetekniker är Plandents ansikte utåt och nyckelspelare i organisationen. Om klinikernas utrustning står stilla eller inte fungerar som den ska kan de inte utföra sitt uppdrag och det är där du som servicetekniker kommer in i bilden. Som servicetekniker hjälper du helt enkelt våra kunder att leverera bra tandvård. Detta inbegriper hela kedjan från installation och förebyggande åtgärder till akuta serviceåtgärder och demontering av medicinteknisk utrustning i världsklass.

Minst lika viktigt som tekniken är bemötandet av kunderna – vi hjälper våra kunder att fokusera på det som de kan bäst. Våra kunder är specialister utan marginal för fel, och därför förväntar de sig också hög kvalitet av oss.

Din dag planerar du själv i avstämning med dina kollegor i regionen och utgår från hemmet i egen servicebil. För att arbetet ska fungera väl bör du inte ha för långa restider och de flesta jobb finns i närheten av Örebro.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

Kommunikation och en bra relation med kunderna är det som skapar förtroende. Ditt intresse för tekniken och viljan att lära dig nytt är det som kommer hjälpa dig när du stöter på utmaningar.

För att lyckas i rollen tror vi att du som person är uppmärksam och tillmötesgående. Du är öppen inför förändringar och har lätt för att anpassa dig efter nya situationer. Du är uppmärksam på detaljer och upptäcker sådant som andra ofta missar.

Krav och meriter

  • Erfarenhet av tekniskt arbete och/eller utbildning är starkt meriterande.
  • Du uttrycker dig väl i svenska i tal och i skrift.
  • B-körkort krävs.

Övrig information

Plandent vill tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt åldersmässig, etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter.

Anställningsform: Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Örebro, utgår hemifrån
Närmsta Plandentkontor: Huvudkontoret i Årsta, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse
Kollektivavtal: Unionen

Vi erbjuder möjlighet till förmånsbil och ett generöst friskvårdsbidrag. Du får kontinuerlig fortbildning inom de produkter vi arbetar med, bland annat från Planmeca.

Skicka gärna in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Om du har frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta:

Servicechef, Andreas Wüst:
andreas.wuest@plandent.se, 073 801 16 84

Varmt välkommen med din ansökan och CV!

sök-nu-knapp.png