Gå till huvudinnehåll

Vad är PlanOrder och vilka är de ekonomiska fördelarna?

Vi ger dig en inblick i vad PlanOrder är och vilka fördelar som finns med att ha systemet på kliniken.

Pris | Kostnadsfritt

Information

Med PlanOrder hjälper vi kliniker, oavsett storlek, att få mer tid till kliniskt arbete, minska produktsvinnet och spara pengar.

Under webinariet kommer Anethe Sjöberg, tandsköterska och förbrukningsexpert på Plandent, ge dig en inblick i vad PlanOrder är och vilka fördelar som finns med systemet. Under 45 minuter får du bland annat reda på:

  • vilket sätt du kan spara både tid och pengar
  • vad det finns för fördelar för dig
  • hur du kommer igång med PlanOrder.

Webinariet vänder sig primärt till: klinikägare, tandläkare och inköpsansvariga.

Anmälan knapp ROSA.png

Datum

den 12 oktober 2021 12:00 - 12:45

Online

Kontakta oss

Vid frågor, för mer information eller meddela förhinder, vänligen kontakta:

Marknadsavdelningen: Anneli Funck eller Iréne Stenman

Tel: 08-546 979 00
E-post: marknad@plandent.se

Villkor för avbokning och anmälan

Anmälan

Anmälan är bindande. Efter registrerad anmälan får du en bekräftelse när vi kan garantera dig en plats på vår aktivitet.

Avbokning

Avbokning efter anmälan debiteras 100 % av kursavgiften, men kursplatsen kan överföras till en annan vid samma klinik.

Vid gratiskurser/temakvällar tar vi ut en no-showavgift på 600 kr exkl. moms om deltagaren inte har avanmält sig 48 timmar innan aktiviteten. Ingen avgift utgår på webinar om de är kostnadsfria och har obegränsat med plats.

Annullering

Plandent AB förbehåller sig rätten att avbryta kurser om det är för få anmälda eller vid händelser som ligger utanför vår kontroll (force majeure).

Efter att sista anmälningsdatumet har passerat och om kursen inte fått tillräckligt med anmälningar har Plandent AB rätten att annullera kursen. Vid annullering kommer kursavgiften att återbetalas.

Lagerhållningen blir enklare med automatisering

PlanOrderär ett lager- och beställningssystem som hjälper kliniker i alla storlekar att spara tid och pengar. Det är enkelt att använda och ger dig kontroll över din förbrukning.

Tandläkare Vid Torget i Vimmerby

Tandläkare Vid Torget heter den nyöppnade kliniken som ligger just vid Stora torget i Vimmerby. Kliniken drivs av leg. tandläkare Agnieszka Zakrzewska och tillsammans med tandsköterska Kerstin Engborg är hon redo att ta emot patienterna. Här har ett team från Plandent fått äran att bidra till att skapa en ändamålsenlig och smidig arbetsplats, med utrustning och förbrukning till behandlingsrum, steril och maskinrum.
Läs mer

PlanOrder på Stångå Tandklinik

Stångå Tandklinik med Jon Granath i spetsen öppnade i år sin andra klinik, Svartå Tandklinik i Mjölby, och där fick även PlanOrder flytta med in. ⁠ ⁠ "Litet lager, lätt att få överblick, ingen kassation, minimal tid läggs på beställningar, alltså ekonomiskt" – så beskriver Jon Granath PlanOrder.⁠ ⁠
Läs mer