Gå till huvudinnehåll

Välkommen till Tandvårds-SM

Välkommen till Tandvårds-SM som Plandent anordnar tillsammans med Indoor Golf Group. Tävlingen löper under vintern, fram till den 31 mars (finalspel 15 april i Stockholm) och kan spelas över hela Sverige i någon av Indoor Golf Groups (”IGGs”) anläggningar från Malmö i söder till Östersund i norr.

Pris | Gå in här: https://indoorgolfgroup.se/tandvards-sm/

Information

Välkommen till Tandvårds-SM 2023 i ett nytt format!

Plandent tillsammans med Indoor Golf Group och Golf Plaisir anordnar det första Tandvårds-SM inomhus i en simulatormiljö med fantastiska priser i prispotten, bland annat två magiska golfresepaket till Spanien (uppskattat värde på prispotten över 70 000 kr)! Priser kommer även gå till både vinstpriser och utlottning bland dom som tagit sig till final.

Info och Anmälan knapp.png

Simulatorgolfen är lika roligt och spännande som utomhusgolfen, men mycket mer lätt tillgängligt och tidseffektivt. Anläggningarna finns över hela Sverige. Kika var din närmaste anläggning finns.

Lite kort om tävlingen:

I Tandvårds-SM spelar man i 3 grundomgångar i Poängbogey på närmaste Indoor Golf Group simulatoranläggning fram till den 16 mars och därefter går 36 deltagare vidare till en gemensam final som spelas 15 april i Stockholm där den Svenske Tandvårdsmästaren i simulatorgolf kommer att koras. Mer information om hela tävlingen och anmälas görs via Indoor Golf Groups hemsidan: HÄR

Spelet kommer ske på fördefinierade banor och förutsättningar.
image2blw.png

Alla som anmäler sig kommer få en personlig inbjudan till tävlingen och varje spelomgång. Banor som kommer spelas är Barsebäck, PGA National Lakes och Valderama. Banorna kommer att släppas för spel i olika omgångar, redan nu kan du träna och spela tävlingsomgången på bana Barsebäck!

Info och Anmälan knapp.png

Datum

Medarrangörer:

Indoor Golf Group vurmar för golfen och golfsverige och vill ge alla chansen att utveckla sin golf eller prova på golf året runt. Golf ska vara kul, socialt och engagerande. Alla är välkomna till någon av bolagets 20 anläggningar. Har du aldrig provat inomhusgolf så boka en timme med 50% rabatt första gången genom att använda koden Mulligan50. Välkomna https://indoorgolfgroup.se/

Kontakta oss på Plandent

Vid frågor eller för mer information vänligen kontakta:

Marknadsavdelningen: Anneli Funck

Tel: 08-546 979 00
E-post: marknad@plandent.se