Gå till huvudinnehåll

Information med anledning av Covid-19

Information från Plandent med anledning av Covid-19.

Bästa kund,

Ingen kunde förutse konsekvenserna av Covid-19 som nu skakar Sverige och världen i stort. Tillsammans med mitt dedikerade team kommer vi att göra allt i vår makt för att se till du som är vår kund kommer att kunna fortsätta med din professionella verksamhet och ge dina patienter den vård och omsorg de är vana att få.

läs mer om Plandents åtgärder under pandemin och se vilka bristprodukter som finns i lager >

Sedan utbrottet började har Planmeca, vårt moderbolag, haft ett strikt fokus på att se till att vår leverantörskedja håller och att de produkter som efterfrågas på den svenska marknaden finns att tillgå. Samtidigt står det nu helt klart att behovet att sanitets- och skyddsutrustning har nått en nivå som var omöjligt att förutse och vi arbetar oförtrutet för att se till att dessa produkter finns till förfogande och vi kommer att ha en löpande dialog med er kring detta. Dessa produkter görs självfallet tillgängliga för våra befintliga kunder först och främst. Vissa förbrukningsartiklar har vi fortfarande en begränsad tillgång på.

Operativt är vi i full drift och vi arbetar i skift på kontoren för att minska risken för våra anställda. Om du har frågor kring produkter, tjänster och vill beställa så finns vi i under den närmsta tiden i första hand tillgängliga för dig via telefon, mejl och videosamtal. Våra servicetekniker är operativa och vid besök hos er följer vi naturligtvis riktlinjerna från Folkhälsomyndigheten för att proaktivt motverka spridningen av Covid-19. Som en försiktighetsåtgärd har alla större kundevenemang och utbildningar skjutits upp under våren, sommaren och början av hösten och vi omprövar detta så fort situationen stabiliseras.

De ekonomiska konsekvenserna av den pågående krisen är ännu inte tydliga och just nu är det mycket spekulation. Vi följer självfallet denna utveckling noga och vi är helt dedikerade till att fortsätta att vara en stark och inlyssnande aktör som driver branschen framåt tillsammans med er, våra kunder.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor.

Med vänlig hälsning,

Johan Ericsson, VD
Plandent AB